Om os / About us


Ryberg Biler ApS startede i sin nuværende udformning i januar 2007, hvor Per Ryberg Jensens tidligere firma Pladesmeden blev omlagt i selskab.

Virksomheden har eksisteret siden 1982. Indtil 1987 som pladeværksted/karosserivirksomhed, og siden som handelsselskab med en-gros handel med biler som hovederhverv. Sideløbende med handelsvirksomheden har Per Ryberg også virket som auktionarius på bilauktioner i Danmark, hovedsageligt i København. Kontakten til auktionerne har selvsagt givet en masse erfaring med priser, prissætninger og vurderinger, samt et stort og uvurderligt netværk inden for branchen.

I dag beskæftiger virksomheden sig hovedsageligt med export af biler, en-gros handel med biler i Danmark og derudover detail-salg af nyere brugte biler.

Vores årlige omsætning af person- og varevogne, har de senere år ligget på mellem 700-900 stk.

Vi bestræber os på, at ligge med et lager på mellem 70-100 enheder, så ikke vore kunder må gå forgæves. Skulle det ske, at den ønskede vare ikke er på lager, trækker vi på vore mange forbindelser og store netværk inden for branchen, så det er uhyre sjældent, at vi ikke kan opfylde vore kunders ønsker. Findes det ønskede køretøj ikke i Danmark, har vi i dag tætte forbindelser med vore samarbejdspartnere i Tyskland, Sverige, Polen, Tjekkiet og de fleste andre europæiske lande.

I de senere år er Ryberg Biler ApS også begyndt at vurdere virksomheder og materiel ved konkurser og virksomhedslukninger.

Ryberg Biler ApS beskæftiger ud over Per Ryberg Jensen 2 medarbejdere.

På kontoret Sonja Carlsen.

Som chauffør og blæksprutte Johnny Bastian.

Udviklet af Bilinfo